Skip to content

Wat je ook doet.

Je doet het goed.

Loopbaancoaching

Wil jij de regie over jouw loopbaan nemen? Wanneer de uitdaging, jouw levensvisie en jouw drijfveren niet meer passen bij je huidige functie dan is het tijd om zelf de regie te pakken. Werkgeluk is immers de basis voor je persoonlijke ontwikkeling.

Zoek je advies om in een snel veranderende arbeidsmarkt up to date te blijven. Met het ontwikkeladvies gaan we kijken wat jij nodig hebt om de arbeidsmarkt altijd een stap voor te blijven. Check je loopbaan en neem het initiatief om je eigen koers te bepalen!

Reïntegratie

Wat past bij jou?
Een nieuwe of aangepaste functie bij je huidige werkgever? Samen met jou en jouw werkgever gaan we kijken naar de mogelijkheden die passen bij jou binnen de organisatie. Je keert weer terug in het arbeidsproces op een plek waar jij goed tot je recht komt.

Een nieuwe uitdaging elders? Soms lukt het niet om terug te keren naar je huidige werkgever en gaan we op zoek naar werk dat voldoet aan jouw mogelijkheden. Outplacement is de mogelijkheid om je talenten voor een andere organisatie in te zetten in dezelfde of een andere functie. Nieuwe mogelijkheden dus!

UWV: Naar Werk

Je bent weer fit om aan de slag te gaan! Je hebt het traject Werk Fit afgerond, maar dan begint er een nieuwe uitdaging, namelijk; hoe vind je de baan die bij jou past? Samen met de loopbaancoach gaan we inventariseren wat je talenten, kwaliteiten en drijfveren zijn om die baan en werkgever te vinden waar jij met veel plezier aan de slag kan gaan.

Re-Job Academy

Hoe blijf je gefocust en waar haal je inspiratie bij het vinden van jouw baan. Bij de Re-Job Academy vind je de support die je nodig hebt.

  • Persoonlijke aandacht 
  • Telefonische kennismaking van 15 minuten 
  • CV check 
  • Maandelijks tel. 10 minuten gesprek t.b.v. focus en voortgang 
  • Toegang tot besloten platform waar je alle vragen kan stellen, zorgen kan delen en successen kan vieren 
  • Praktische en inspirerende TIPS via ons Platform 
  • Diverse checklists 
  • CV format
  • Re-Job werkboek “5 stappen naar je droombaan” normaal €24,95 nu voor €19.95 exclusief verzendkosten 
  • Kortingen op gespecialiseerde coaching: oplopend tot 30%

Re-Job Circle

Op zoek naar een stappenplan om succesvol te solliciteren? De Re-Job Circle neemt jou volgens onze unieke methode stap voor stap mee naar jouw nieuwe baan.

Take Off : Wat is jouw talent
Explore : Onderzoek je mogelijkheden
Prepare: Aan de slag
Expose: Laat zien wie je bent en wat je kunt
YouReJob: Gefeliciteerd met Jouw nieuwe Job

Re-Job Circle

Re-Job: 5 stappen naar jouw droombaan

Wil jij succesvol solliciteren?
Dan is het werkboek: 5 stappen naar je droombaan iets voor jou.

Solliciteren is niet alleen maar je cv op sturen. Solliciteren is goed weten wat je kwaliteiten en talenten zijn. Waarom, waar en met wie je deze graag inzet. Als jij goed weet wat je wil en wat je kunt, dan kun je met zelfvertrouwen solliciteren naar jouw droombaan.

Bestel ‘m hier om jouw exemplaar zo snel mogelijk in huis te hebben.