Skip to content

Re-Job

Loopbaancoaching

Loopbaancoaching

Vanaf het moment dat je gaat werken start ook je loopbaan. Heel veel invloeden van buitenaf bepalen mede het verloop van je loopbaan. Veel van de keuzes die je hebt gemaakt of voor je zijn gemaakt hebben jouw loopbaan richting gegeven.

Het is verstandig om om de zoveel jaar een loopbaan check te doen. Zit ik nu op de juiste plek die past bij mijn talenten, drijfveren en competenties? In een snel veranderende wereld is het belangrijk om je prognoses en kansen in kaart te brengen. Waar kan ik mij verder in ontwikkelen?

De loopbaancoach kan je op professionele wijze helpen om passende loopbaankeuzes te maken en te helpen met onder andere:

  • Benoemen van kwaliteiten en talenten
  • Erkennen van competenties
  • Her-,bij-of omscholing
  • Verkennen arbeidsmarkt
  • Opstellen Ontwikkelplan

Re-Job werkt altijd met een op maat gemaakt plan met als basis de Re-Job Circle (Link maken)

Re-Job: 5 stappen naar jouw droombaan

Bekijk ook onze andere diensten

Reïntegratie

Een nieuwe of aangepaste functie bij je huidige werkgever? Samen met jou en jouw werkgever gaan we kijken naar de mogelijkheden die passen bij jou binnen de organisatie. Een nieuwe uitdaging elders? Soms lukt het niet om terug te keren naar je huidige werkgever en gaan we op zoek naar werk voor jouw mogelijkheden.

UWV: Naar Werk

Je bent weer fit om aan de slag te gaan! Je hebt het traject Werk Fit afgerond, maar hoe vind je de baan die bij jou past? Samen met de loopbaancoach gaan we inventariseren wat je talenten, kwaliteiten en drijfveren zijn om die baan en werkgever te vinden waar jij met veel plezier aan de slag kan gaan.

Re-Job Academy

Doe je het liever zelf? Dan is online ondersteuning de oplossing voor jou. Je gaat zelf aan de slag met extra online persoonlijk support. Speciaal voor jou als lid van de Academy kan je een Focus gesprek inplannen, je cv laten checken en krijg je toegang tot checklists en cv-formats zodat je niks vergeet!