Skip to content

Re-Job

UWV: Naar Werk

Naar werk Wij noemen het liever Re-Job!

Ben jij op zoek naar een re-integratiebureau dat samen met jou aan de slag gaat met het vinden van een baan die bij jou past!  Re-Job werkt altijd met een op maat gemaakt plan met als basis de Re-Job Circle.

Het Naar Werk traject is bedoeld voor mensen met een ZW-uitkering of een AG-uitkering van UWV  en beschikken over arbeidsvermogen. Varianten van AG-uitkering zijn: WGA, WIA, WAO, Wajong of WAZ. Dit traject is ook bedoeld voor flexwerkers en mensen die tijdens hun werkloosheidsperiode arbeidsongeschikt worden.  Re-Job heeft zich gespecialiseerd in het begeleiden van vrouwen Naar Werk naar de arbeidsmarkt.

Re-Job: 5 stappen naar jouw droombaan

Bekijk ook onze andere diensten

Loopbaancoaching

Wil jij de regie over jouw loopbaan nemen? Wanneer de uitdaging, jouw levensvisie en jouw drijfveren niet meer passen bij je huidige functie dan is het tijd om zelf de regie te pakken. Werkgeluk is immers de basis voor je persoonlijke ontwikkeling. Check je loopbaan en neem het initiatief om je eigen koers te bepalen!

Reïntegratie

Een nieuwe of aangepaste functie bij je huidige werkgever? Samen met jou en jouw werkgever gaan we kijken naar de mogelijkheden die passen bij jou binnen de organisatie. Een nieuwe uitdaging elders? Soms lukt het niet om terug te keren naar je huidige werkgever en gaan we op zoek naar werk voor jouw mogelijkheden.

Re-Job Academy

Doe je het liever zelf? Dan is online ondersteuning de oplossing voor jou. Je gaat zelf aan de slag met extra online persoonlijk support. Speciaal voor jou als lid van de Academy kan je een Focus gesprek inplannen, je cv laten checken en krijg je toegang tot checklists en cv-formats zodat je niks vergeet!